Onze Trouwfilms

Wij leveren onze trouwfilms af op een usb-stick die we in een mooi bewaardoosje uitleveren. Wel adviseren we om een kopie hiervan te maken en deze te bewaren op een andere locatie dan jullie eigen huis.

Wil je nog meer zekerheid? Neem dan een online omgeving af waar jullie 10 jaar lang, op elke plek met een internetverbinding alle trouwfilms kunnen streamen, casten én downloaden. De kosten voor deze omgeving zijn eenmalig €150,- (voor 10 jaar)

Deze films leveren wij standaard in onze pakketten uit

Teaser

De teaser ontvang je binnen twee werkdagen al, doordat ik gebruik maak van één van de liedjes die op de grote dag is gebruikt zullen jullie nog even op die roze wolk blijven. Deze film duurt meestal rond de anderhalve minuut.

Trouwclip

De trouwclip is dé film die jullie misschien wel het meeste gaan bekijken en delen. Centraal hierin staan jullie, de belangrijkste gasten, de locatie en de mooiste momenten van de bruiloft. Dit is de enige film waarbij ik een liedje gebruikt dat niét op de grote dag is gebruikt. Wel is er de mogelijkheid om deze uit een Spotify lijst te kiezen die ik jullie kan aanleveren. Maar de vrije keus voor mij als creatieveling wordt (gelukkig) nog altijd het vaakst gekozen.

Lange Trouwfilm

In deze film beleef je de dag volledig opnieuw. Door het gebruik van de muziek die op jullie grote dag centraal stond ga je weer even helemaal terug in de sfeer van de bruiloft. Deze film verteld met alle beelden op muziek het complete verhaal. Speeches, geloftes, het jawoord en eventuele ‘stukjes’ zijn met de originele audio terug te zien in deze hoofdfilm. Gasten en ongedwongen momenten komen in deze film zeer uitgebreid aan bod.

Korte Trouwfilm

Deze film is identiek aan de lange trouwfilm, maar doordat de gesproken gedeelte’s zijn ingekort is hij uitermate geschikt om aan al jullie vrienden en familie te laten zien onder het genot van een hapje en drankje thuis. Door de inkorting blijft het namelijk interessant voor mensen buiten jullie dierbaarste kring.

Ceremonie

De ceremonie is een (ruwe) edit van de ceremonie met alle originele audio (ook eventueel de begeleiding van live muzikanten). Deze film geeft de volledige ceremonie weer in ‘real-time’ beeld met geluid zoals ik het op dat moment heb gefilmd met drie camera’s. Wel wisselen deze beelden af zodat ook deze gewoon als een film wegkijkt.