Kristel en Koen

Trouwfilm Kristel en Koen | Shoot Creative Wedding | Videograaf Oirschot

Een perfecte dag voor Kristel en Koen. Op een toplocatie die me deed denken aan Italië gaven zij elkaar het Ja-woord. Vooraf waren we wat bang voor de weersvoorspelling maar het grootste deel van de dag brachten we met een heel mooi zonnetje door.

Jessie en Stef

Jessie en Stef

20.06.2024 Op de prachtlocatie Kasteel Dussen kon het eigenlijk niet mis. Dit bruidspaar had de dag van hun leven. Een ceremonie waarbij de bruidegom in uniform mocht verschijnen met ontzettend mooie geloftes. Dit is de teaser van de trouwfilm.

John en Linda

John en Linda

22.06.2024 De laatste in het drieluik in de derde week van juni was er eentje om in te lijsten. Werkelijk alles klopte die dag. Het mooie weer, een prachtig bruidspaar, de toplocatie Hotel de Leijhof en de geweldige trouwambtenaar Jeroen Smits

Johan en Saskia

Johan en Saskia

20.04.2024 De first look van deze bruiloft is misschien wel mijn favoriete first-look ooit. Alles klopte! Dit is overigens de Teaser die je als bruidspaar binnen twee dagen al ontvangt!

Bert en Anita

Bert en Anita

31.05.2024 Op één van de weinig zonnige dagen in Mei gaf dit prachtige bruidspaar elkaar het ja-woord op de geweldige locatie Van Der Valk in Gilze.

Loek en Inge

Loek en Inge

08.05.2024 Volledig in eigen tuin, daar vond de grote dag van Loek en Inge plaats. Een geweldig koppel dat als samengesteld gezin de liefde vierde op hun manier. Met al hun dierbaren, de kinderen en vooral heel veel genieten.

Lisa en Jordan

Lisa en Jordan

24.04.2024 Op de prachtige locatie Bosch en Duin in Udenhout, aan de rand van de Drunense Duinen, gaf dit prachtige bruidspaar elkaar het ja-woord.

Rob en Danielle

Rob en Danielle

10.05.2024 Rob en Danielle boekte een same-day edit bij. Daardoor konden alle gasten op de feestavond al genieten van de prachtige beelden.

Marjoleine en Dennis

Marjoleine en Dennis

05.08.2023 Wat een sprookje, deze bruiloft op deze geweldige locatie Klooster Bethlehem. Compleet met een thema-wissel voor het feest waarin ik als videograaf helemaal mee ging in de Great Gatsby stijl. Het plezier straalt van deze trouwfilm af.

Jennifer en Thomas

Jennifer en Thomas

09.09.2023 Wat een koppel dit. Ik noemde het een Portfolio knaller. De liefde, de knapheid spatte van het scherm. Eentje voor de boeken

Marleen en Jacco

Marleen en Jacco

29.09.2023 Ik raak niet uitegpraat over deze bruiloft. Alles was mooi, alles klopte. Met een spetterend avondfeest zoals ik nog zelden heb meegemaakt.

Jiska en Mark

Jiska en Mark

02.09.2023 In het mooie Oirschot trouwden Mark en Jiska voor de kerk, met daarna een voortzetting van de dag op Kasteel Henkenshage in Sint Oederode

Janneke en Mathijs

Janneke en Mathijs

01.09.2023 Aan zee, op het strand beleefden Janneke en Mathijs hun grote moment. Hun grote dag

Britt en Declan

Britt en Declan

18.08.2023 Een prachtige dag voor Britt en Declan. Met een same day edit als toetje!

Job en Anouk

Job en Anouk

11.08.2023 Een prachtige, warme dag voor Job en Anouk. Een mooi, jong stel met een dag die perfect bij hun paste. Met veel liefde, vrienden, relaxtheid en een topfeest.

Ingrid en Kristian

Ingrid en Kristian

23.06.2023 Alles op één prachtige (thuis) locatie. Een dag waaraan het aan niets ontbrak, ook niet voor ons als crew. Wat had dit bruidspaar uitgepakt om alle gasten een onvergetelijke dag te bezorgen

Newborn Video

Newborn Video

Een kleine sidestep om een andere passie wat aandacht te geven. Newborn Video! Redelijk uniek in Nederland maar daarom niet minder mooi!

Promo 2024

Promo 2024

Wat heb ik als videograaf in 2023 toch voor veel mooie bruidsparen een trouwfilm en trouwclip mogen afleveren.