Marjoleine en Dennis

Trouwfilm Marjoleine en Dennis | Shoot Creative Wedding | Videograaf Klooster Bethlehem

Wat een sprookje, deze bruiloft op deze geweldige locatie Klooster Bethlehem. Compleet met een thema-wissel voor het feest waarin ik als videograaf helemaal mee ging in de Great Gatsby stijl. Het plezier straalt van deze trouwfilm af. Een geweldig mooi bruidspaar maakte deze bruiloft heerlijk om vast te leggen

Loek en Inge

Loek en Inge

08.05.2024 Volledig in eigen tuin, daar vond de grote dag van Loek en Inge plaats. Een geweldig koppel dat als samengesteld gezin de liefde vierde op hun manier. Met al hun dierbaren, de kinderen en vooral heel veel genieten.

Lisa en Jordan

Lisa en Jordan

24.04.2024 Op de prachtige locatie Bosch en Duin in Udenhout, aan de rand van de Drunense Duinen, gaf dit prachtige bruidspaar elkaar het ja-woord.

Rob en Danielle

Rob en Danielle

10.05.2024 Rob en Danielle boekte een same-day edit bij. Daardoor konden alle gasten op de feestavond al genieten van de prachtige beelden.

Jennifer en Thomas

Jennifer en Thomas

09.09.2023 Wat een koppel dit. Ik noemde het een Portfolio knaller. De liefde, de knapheid spatte van het scherm. Eentje voor de boeken

Marleen en Jacco

Marleen en Jacco

29.09.2023 Ik raak niet uitegpraat over deze bruiloft. Alles was mooi, alles klopte. Met een spetterend avondfeest zoals ik nog zelden heb meegemaakt.

Jiska en Mark

Jiska en Mark

02.09.2023 In het mooie Oirschot trouwden Mark en Jiska voor de kerk, met daarna een voortzetting van de dag op Kasteel Henkenshage in Sint Oederode

Janneke en Mathijs

Janneke en Mathijs

01.09.2023 Aan zee, op het strand beleefden Janneke en Mathijs hun grote moment. Hun grote dag

Kristel en Koen

Kristel en Koen

26.08.2023 Een perfecte dag voor Kristel en Koen. Op een toplocatie die me deed denken aan Italië gaven zij elkaar het Ja-woord.

Britt en Declan

Britt en Declan

18.08.2023 Een prachtige dag voor Britt en Declan. Met een same day edit als toetje!

Job en Anouk

Job en Anouk

11.08.2023 Een prachtige, warme dag voor Job en Anouk. Een mooi, jong stel met een dag die perfect bij hun paste. Met veel liefde, vrienden, relaxtheid en een topfeest.

Ingrid en Kristian

Ingrid en Kristian

23.06.2023 Alles op één prachtige (thuis) locatie. Een dag waaraan het aan niets ontbrak, ook niet voor ons als crew. Wat had dit bruidspaar uitgepakt om alle gasten een onvergetelijke dag te bezorgen

Melissa en Michael

Melissa en Michael

16.06.2023 Een ongelooflijk warme dag, maar gelukkig wel aan het water zodat er toch de nodige verkoeling over de locatie kwam.

Sandra en Jordy

Sandra en Jordy

02.06.2023 Een strandwedding die wat grijs begon, maar waar we tegen het einde van de dag getrakteerd werden op een prachtig Golden Hour!

Kim en Svend

Kim en Svend

26.05.2023 In het prachtige Maastricht, hoog op een heuvel aan de Maas vond de climax plaats van een prachtige dag in Limburg

Noortje en Evert

Noortje en Evert

20.05.2023 Op een prachtige locatie in Best gaven Noortje en Evert elkaar het ja-woord. Bekijk de trouwfilm van Noortje en Evert

Newborn Video

Newborn Video

Een kleine sidestep om een andere passie wat aandacht te geven. Newborn Video! Redelijk uniek in Nederland maar daarom niet minder mooi!

Promo 2024

Promo 2024

Wat heb ik als videograaf in 2023 toch voor veel mooie bruidsparen een trouwfilm en trouwclip mogen afleveren.