Jordy en Sandra

Wesley van Heugten Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

1 minute read

Trouwfilm Sandra en Jordy

Dit stel ontmoette ik voor het eerst op een trouwbeurs in Den Bosch. Ik stond daar samen met een van mijn favoriete fotografen met het doel om als combi geboekt te worden. Dit mooie koppel was direct enthousiast en snel maakten we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Gelukkig was er tijdens dat gesprek nog steeds een klik en wisten de fotograaf en ik dat wij een hele fraaie bruiloft in het vooruitzicht hadden. Er werd immers getrouwd aan zee. Dat is vaak ook wel een bucketlistdingetje en deze konden we dan ook afvinken.

Waar het in zo'n beetje heel Nederland flink zonnig was, begon de dag aan het strand een beetje grijzig en vooral met heel veel wind. Die wind heeft natuurlijk heel veel nadelen, maar er zijn ook een aantal pluspunten. De bruid had een sluier, dus dat hoef ik verder niet uit te leggen denk ik, daarnaast trok het mede door de wind gaandeweg de dag behoorlijk open met het absolute toetje in de avond.

Maar eerst even terug naar het begin. Het bruidspaar had de grootste kamer gevraag (en gekregen) helemaal boven in het Fletcher hotel aan zee. De complete verdieping was de kamer, wij hadden dus enorm veel speelruimte om daar alvast de voorbereidingen van de bruid vast te leggen. De bruidegom pastte hier wat later nog prima bij, in een andere kamer waardoor ze elkaar niet zagen. Voor ons natuurlijk ideaal want dan hoef je alleen maar van de ene in de andere kamer. Toch besloot ik met de fotograaf samen om het bruidspaar beide op het terras te laten aankleden. Voor het plaatje was dit geweldig, want met de zee en duinen (of eigenlijk andersom) op de achtergrond was dit natuurlijk een geweldig beeld.

De first look regiseerde we enigszins vooraf (er was voldoende tijd) waardoor we een droomopkomst hadden van de bruid, vanuit de zee (bijna dan) liep zij naar haar bruidegom. Genieten vanachter de camera

Na een hele relaxte fotoshoot en lunch (wij werden super voorzien) was het wachten op de rest van de gasten. Er werd eerst nog gegeten, gespeeched en geborreld alvorens de avondceremonie plaats kon vinden. Een korte (maar voor ons precies goed) ceremonie leidde de avond in. Een avond waarin het inmiddels volledig was opengetrokken en wij optimaal gebruik konden maken van het Golden Hour... De flink geoefende openingsdans maakte het feest helemaal compleet. Op dat moment wist ik al dat het liedje gebruikt zou worden voor de teaser en dat pakte uiteindelijk fantastisch uit.

Met prachtige beelden van een superrelaxed stel liepen we naar de auto voor de toch wel redelijk lange rit terug. Compleet weggewaaid, maar wel beloond met een schitterende avondzon.

Muziek bij de trouwfilm
Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read