Lorraine en Devon

Wesley van Heugten Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

1 minute read
Lorraine en Devon

In mei 2022 zag ik een post voorbij komen op social media. Een trouwambtenaar had zichzelf als doel gesteld om dat jaar maar liefst drie gratis ceremonies te verzorgen. Het bijzondere aan deze actie was dat ze dat graag wilde doen voor bruidsparen die het écht verdiende. Misschien een koppel dat het financieel moeilijk heeft, of dat veel had meegemaakt.

Al snel sloot zich een fotograaf aan bij dit initiatief en nadat ik mezelf ook beschibaar had gesteld als videograaf zijn we samen tot het plan gekomen om dan voor 1 bruispaar te proberen om zoveel mogelijk touwleveranciers aan te laten haken om op die manier een droombruiloft cadeau te kunnen doen.

Vrij rap hadden we dat uiteindelijk voor elkaar. Het was nu zaak om een bruidspaar te vinden die paste bij het idee van deze actie. Voor deze gelukkigen lag een bijna complete bruiloft in het verschiet. Een trouwambtenaar, een fotograaf, een videograaf, een jurk, de taart, de kapper, de visagie, een trouwauto, een DJ en ga zo maar door. Eigenlijk hoefde dit koppel alleen maar te zorgen voor een datum die ons allen pastte. Uiteindelijk werd er een koppel gekozen op basis van het verhaal. Ik zal in deze blog niet uitweiden over wat zij allemaal hebben meegemaakt maar geloof me, zij verdienden het echt.

Op 11 november was het dan zover. De grote dag van Devon en Lorraine. Geen bruiloft, maar een Wedding. Mede door de afkomst van de bruidegom was het een internationale gelegenheid waarbij het niet een vollledig tradiotionele bruiloft was zoals wij in Nederland kennen. Het deed wat Amerikaans aan en dat was te gek om mee te maken.

De ceremonie in het Engels, dansende familie uit Sint Maarten en een ontzettend dankbaar bruidspaar. Daarmee vat ik deze dag wel even heel snel samen, maar in dit geval denk ik dat ik de video voor zich moet laten spreken. Daar zit zowel het verhaal van dit bruidspaar in, als de eerste beelden van de dag zelf. Maar lees vooral ook de uitgebreide blog met alle in's en out's van deze actie, die de trouwambtenaar hierover heeft geschreven!

Ik zat in ieder geval met een tevreden gevoel terug in de auto, wellicht is dit niet de laatste keer dat ik me beschikbaar stel voor zo’n initiatief.

Muziek bij de trouwfilm
Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read