Roel en Marlot

Wesley van Heugten Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

1 minute read
Roel en Marlot

Nadat dit stel een kennismakingsgesprek had aangevraagd via de website, ontmoette ik ze al kort daarvoor op de Beurs in Tilburg. Een gezellig, informeel stel met veel humor. Dat zijn mijn bruidsparen!

De kennismaking was dan ook erg gezellig, al waren er nog niet heel veel details bekend. Het was duidelijk een druk stel, een gezin met een jong kind. Maar gaandeweg de maanden vorderden kwamen er toch (gelukkig) steeds meer details naar voren en kon ik goed voorbereid de bruiloft in.

De ochtend begon voor mij op een landweg, waar ik even mijn auto aan de kant zette omdat ik een perfect droneshot zag. Ik was (zoals altijd) ruim op tijd. Ik had zelfs nog even tijd om Qmusic te vertellen hoe mijn dag er vandaag uit zou zien. Ik hoorde later van de bruid dat zij die ochtend dat op de radio hadden gehoord.

Bij de bruid was het een drukte van belang, ik voelde wat spanning hangen en pastte me daarop aan. De fotograaf was er ook al, zij had nog niet eerder met een videograaf gewerkt en ik vertelde haar dat dit vandaag wel goed kwam. En dat kwam het. Het was een fijne samenwerking, wat ik gelukkig van haar ook teruggekoppeld kreeg.

Na de fotoshoot (op drie locaties) was het tijd voor de aankomst van het bruidspaar op de mooie locatie Bij Peerke Donders. De trouwauto had die ochtend bij één van de fotoshootlocaties al de geest gegeven, was weer opgelapt en besloot op het moment suprème er opnieuw mee op te houden. Waardoor de sterke mannen onder de gasten de auto al voortduwend richting de locatie escorteerden. Het was eigenlijk fantastisch om te zien en we legde het dan ook gretig vast.

De ceremonie werd geleid door niemand minder dan Jeroen Smits (bekend van MAFS maar zeker ook van Call-TV en nog verder terug van Moppentoppers). Hem had ik al eens eerder meegemaakt als BABS en ik heb net als toen erg moeten lachen. Het bruidspaar (ondanks dat ze best wel gespannen waren) genoot ook zichtbaar.

Er was geen feest, waardoor we na de ceremonie met een uitgebreide borrel, waarbij ook de taart nog werd aangesneden, afsloten met een heerlijk Diner. Daar werd zoals verwacht nog veel gespeeched waardoor de lengte van de trouwfilm (ondanks dat er geen feest was) toch nog lekker uitpakte. De bruid zong nog voor haar bruidegom, wat een prachtig emotioneel moment was. Met mijn buik volgegeten en de film al in mijn hoofd, vertrok ik weer richting huis. Richting het einde van het trouwseizoen.

Muziek bij de trouwfilm
Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read