Marina en Alwin

Wesley van Heugten Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

1 minute read
Marina en Alwin

Via één van mijn favoriete beeldcollega’s kwam ik terecht bij dit koppel uit Eindhoven. Vanaf de kennismaking wist ik dat dit een bijzondere bruiloft zou gaan worden. EEigenlijk waren ik en de fotograaf de enige betaalde krachten die dag. Sterker nog, zo’n beetje het enige waarvoor überhaupt geld werd betaald.

Een DIY-bruiloft werd me verteld. Ik wist niet helemaal wat ik me daarbij voor moest stellen, maar dat werd me op de dag zelf snel genoeg duidelijk. Alles, maar dan ook alles dat een functie had op de dag was aanwezig in de natuur, gemaakt van materiaal dat gevónden was in de natuur, of wanneer het niet anders kon, zo goedkoop mogelijk gemaakt.

De jurk, zelf gemaakt. Op het landgoed waar het bruidspaar woont vond de dag plaats. Een goede vriend voltrok het huwelijk. Keltische handvasting in plaats van ringen. Lunch die we zelf moesten samenstellen. Een alcoholvrije borrel waar allerlei zelfgemaakte spellen klaar stonden. En zo vergeet ik echt nog heel veel details, maar alles wat je zag of meemaakte was HomeMade.

Ik had het allemaal nog nooit meegemaakt, wist ook niet wat ik hier nou van moest gaan maken maar gedurende de dag draaide ik mijn mening compleet bij. Het was knus, het was mooi, de liefde spatte er van af en ik keek net als bij een standaard bruiloft gewoon naar twee ontzettend verliefde mensen die precies de dag hadden zoals ze wilde, die bij ze paste.

Zo zie je maar hoe je verrast kan worden door een bepaalde eenvoud. Waar je het vooraf niet verwacht, of beter gezegd niet helemaal weet wát je moet verwachten, heb je uiteindelijk een prachtige dag om te verwerken naar een herinnering voor het leven.

Muziek bij de trouwfilm
Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read