Melissa en Michael

Wesley van Heugten Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read

The Perfect Wedding

Review Melissa en Michael

Wat is Wesley een vak man ! Passie in zijn werk, dat straalt hij ook uit. 2 jaar terug de keuze genomen en wesley geboekt. Naar enkele gesprekken, contact houdend. Wist hij al snel wat wij wilde, en hielp ons om onze ideeën uit te laten komen. Een boot, auto’s, niks was hem te gek ! Hij geeft veel tips en denkt graag mee Zo fijn, wat zeg eerlijk wat een geregel een bruiloft Haha Ook op de trouwdag zelf, wesley was echter een gast dan een videograaf ! Geen gedwongen sfeer, niks verplicht, niet gemaakt maar gewoon zoals wij/iedereen was. Zelfs de bruid erop wijzen om te genieten en de zorgen los te laten.. Ik kan een A4 vol schrijven hoe blij wij waren met wesley! De filmpjes, erg emotioneel. Veel huilende familieleden/vrienden op De bank Iedere keer kijkend komen de kippenvel! Elk moment, alle emoties, het feest. Je voelt de trouwdag weer opnieuw terug beleven in zijn gemaakte film. Onze trouw film!! Bedankt wesley, je bent een topper ! Wij raden jou zeer zeker bij IEDEREEN aan.} ...

Na een spaarzaam vrij weekend in dit trouwseizoen was het weer tijd voor een mooie bruiloft waar ik erg naar uitkeek. Dit bruidspaar had mij al bijna twee jaar geleden geboekt en na het detailgesprek was ik weer helemaal bij in wat me te wachten stond.

Op de prachtlocatie Cocody in Geldrop, aan het water zou de complete dag gaan plaatsvinden. De bruid was al daar, voor de bruidegom moest ik nog even een tussenstop maken in Veldhoven.

Ik schakelde mijn vrouw weer in als second shooter voor de ochtend, zodat ik met een gerust hart de locatie kon verlaten voor de beelden bij de bruidegom. Maar eerst gingen we samen naar Geldrop waar de bruid dus al, samen met haar entourage, helemaal werd klaargestoomd voor haar grote dag.

Een hotelkamer die in de breedte niet meer voorstelde dan een gemiddelde slaapkamer, vol met enthousiaste, drukke dames. Met de 30 graden die voorspeld was en een niet werkende airco kun je je voorstellen hoe dat was. Maar het had ook eigenlijk wel wat, de dames waren gezellig en ik voelde me zoals zo vaak als een vis in het water in dat licht gespannen sfeertje.

Nadat ik wat vette drone beelden had geschoten van het water en de omgeving reed ik naar Veldhoven om de voorbereiding van de bruidegom vast te leggen. De stropdas werd zo’n beetje traditioneel inmiddels via een Youtube filmpje gestropt. De kinderen die bij de bruidegom waren zagen er picobello uit en hadden de bekende gezonde spanning op de gezichtjes staan.

Op tijd vertrok ik weer zodat ik bij het aantrekken van de jurk aanwezig kon zijn. Gezien het weer en de drukte binnen, besloten we dit voor een groot gedeelte op het balkon te doen. Hier was het prachtig licht en hadden we het water als achtergrond.

Ondanks dat we bij de fotoshoot bijna wegsmolten van de hitte, hadden wij (en het bruidspaar) de grootste lol, het sfeertje zat er lekker in en we namen even een welverdiende rust voordat de ceremonie zou beginnen.

De aankomst van de bruidegom zou spectaculair worden. Met een speedboot over het water, richting een prachtige sportwagen en zo naar boven richting de trap. Met de drone volgde ik de speedboot (vet!!) en terwijl het zweet inmiddels over mijn hoofd naar beneden liep filmde ik de opkomst van de bruidegom en daarna van de bruid.

De BABS van dienst hield het gelukkig kort, maar raakte wel precies de juiste snaren waardoor ik de lach en de traan weer op beeld had.

Nadat we het er heerlijk van namen tijdens de borrel en het diner, was het tijd voor het feest. En wat voor feest. Tot in de later uurtjes werd er gedanst, gesjanst, ge-burlesqued (ja, ik vind dat een woord) en gedronken.

Het was lang geleden dat ik tot het einde van een feest geboekt was, maar deze dag was dat zeker waard. Wat heb ik genoten van deze dag, en zoals te lezen in de recensie van het bruidspaar, zij ook.

Voldaan lifte ik nog een gast naar mijn woonplaats en konden mijn voetjes omhoog.

Muziek bij de trouwfilm
Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read