Aniek en Vincent

Wesley van Heugten Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

1 minute read
Aniek en Vincent

Met de oude datum nog in het jasje geborduurd was het op vrijdag de dertiende in Mei dan eindelijk zover. Vincent en Aniek konden gaan genieten van hun zo verdiende en al een keer uitgestelde bruiloft. Tijdens het kennismakingsgesprek werden mij al snel een aantal zaken duidelijk. Ze hadden net hun droomhuis gebouwd (eentje om jaloers op te zijn, wat ik dan ook was). Hun grote trots van 11 maanden. En de liefde voor elkaar.

Een heerlijk spontaan, gezellig en knuffeling stel dat graag optimaal wilde genieten van hun bruiloft. Bij het detailgesprek werd dit nog even bevestigd. Een super relaxt ingedeelde dag met veel ruimte tussen de verschillende belangrijke momenten. Altijd een verademing voor een videograaf kan ik jullie verklappen. Aangekomen in Someren bij de bruid werd wederom duidelijk hoe deze dag zou gaan verlopen. Er was niemand behalve de kapster en de 11 maanden oude Jorn kroop lekker rond door de leefkeuken. Ik had alle tijd en ruimte om mooie beelden te schieten. De bruidegom maakte zich slechts een kilometer verderop klaar, waardoor het makkelijk was om even op en neer te gaan. Samen met de fotograaf was ik weer ruim op tijd terug om in een ruime, hoge slaapkamer het jurkoment van Aniek vast te leggen.

Voor de fotoshoot bij Kasteel Heusden was twee uur ingeruimd waardoor we ook daar op ons gemak alle mooie plaatjes maakten die je maar kan bedenken. Na de lunch vertrokken we naar de locatie waar de rest van de dag plaats zou gaan vinden. In De Gloria in Asten. Op 1 locatie werd de ceremonie gehouden, gegeten én het feest gegeven. Sterker nog, dit was allemaal in dezelfde ruimte, die keer op keer werd omgetoverd tot een nieuwe zaal. Altijd spannend volgens de gastvrouw, maar ze waren dit gewend. En dat was duidelijk. Op een dansvloer na, die uw videograaf zelfs nog éven mee heeft gelegd, liep alles op rolletjes.

De dag werd afgesloten met een feest waarbij ik eindelijk weer eens de openingsdans vanaf hoogte kon vastleggen. Dat geeft me altijd veel ruimte om lekker te wisselen in beelden.

Wederom moe en wederom voldaan vertrok ik naar huis. Wat een prachtige dag.

Muziek bij de trouwfilm
Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read