Mathilde en Martijn

Wesley van Heugten Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

1 minute read
Mathilde en Martijn

Getipt door een fotograaf waar ik graag mee samenwerk nam dit bruidspaar vrij kort voor de bruiloft contact met me op. Het zou allemaal niet zo extreem gaan worden, maar ze wilde het toch heel graag hebben vastgelegd.

Een stel met drie prachtige kinderen op een mooie locatie in hartje Den Bosch. De fotoshoot net buiten het centrum in een prachtig natuurgebied en een borrel met eten, zonder feest.

Maar wel met de getting ready, first look, geloftes en speeches. Genoeg dus voor mij om mee te werken.

Na een kennismaking en detailgesprek in één kreeg ik een week later de bevestiging dat ik de bruiloft mocht vastleggen. Op een zondag, iets dat niet veel voorkomt maar wel prima in de drukke agenda paste.

Waar ik vrijdag nog tussen de buien had doorgewerkt, was het deze zondag prachtig weer. Windstil, dus heerlijk voor de drone. We maakte prachtige beelden tijdens de voorbereidingen, de first look en de fotoshoot.

De ceremonie was kleinschalig, maar wel met prachtige woorden naar elkaar en naar de kinderen. Tijdens de borrel werd er door de oudste nog een prachtige speech gehouden waarbij de ouders het niet droog hielden.

De dag sloot af met een buffet, maar voor mij zat toen de dag er op. Het was een fijne bruiloft op een mooie zondag. Weekend!

Muziek bij de trouwfilm
Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read