Koen en Kristel

Wesley van Heugten Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read

The Perfect Wedding

Recensie Kristel en Koen

Via via kwamen wij in contact met Wesley van Shoot Creative. We hadden al veel positieve verhalen gehoord en bij het zien van zijn site en een persoonlijk gesprek waarvoor hij speciaal naar ons huis kwam werden wij nog enthousiaster. De voornaamste reden dat wij onze bruiloft wilde vastleggen was met name om een mooie herinnering voor onze kinderen te kunnen vastleggen en dat is Wesley (en zijn second shooter Kim) uitermate goed gelukt! Wow, wat zijn wij onder de indruk van de film!! Bewegende beelden met muziek, geloften en speeches roepen veel meer emoties op en brengen je meteen terug naar het moment! De teaser die wij de volgende dag ontvingen, de trouwclip en volledige film waren boven verwachting en het bekijken leek op een complete herbeleving van de dag! Zowel voor ons als vrienden en familie was dit enorm leuk om te zien! Het is ongelofelijk hoeveel details Wesley en Kim op beeld hebben weten te vangen, dit is echt elke cent waard en wij kunnen iedereen aanraden om aan jezelf cadeau te doen! Tijdens de bruiloft ga je op in de dag en komt er veel op je af, daardoor mis je ook veel momenten en kun je niet overal tegelijk zijn. Deze beelden geven ons het gevoel dat we niets gemist hebben en we zien hoe onze dierbaren hebben genoten! Herinneringen om voor altijd te koesteren. De kracht van Wesley en Kim zit hem in de voorbereiding, afstemming op elkaar, deskundigheid, betrokkenheid om naar onze wensen te luisteren, maar ook snel te kunnen schakelen op de dag zelf EN we hebben helemaal niet het gevoel gehad dat er een camera bij was! Bij twijfel: vooral BOEKEN!!} ...

Onderweg naar een kennismaking ontving ik een telefoontje van de bruid. Zij gaf aan dat ze op zoek was naar een videograaf en dat ze vanuit zowel de fotograaf als van een daggast mijn naam had doorgekregen. Alsof het zo had moeten zijn constateerde we samen.

De kennismaking met dit bruidspaar was gezellig en we hadden ontzettend zin om deze prachtige dag tot een (film) succes te maken. Een paar weken van te voren namen we zoals ik altijd doe nog even alles goed door en samen met één van mijn favorieten fotografen én mijn favoriete second shooter begonnen we op 26 augustus met heel veel zin aan de dag.

Een prachtlocatie die ik al kende waar alle ingrediënten aanwezig zijn voor een onvergetelijke bruiloft. Buitengoed de Bollen in Oirschot doet maar een aantal bruiloften per jaar maar daar geven ze werkelijk alles om het zo perfect mogelijk te maken.

Omdat alles op één plek plaats vond, was het makkelijk om de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom goed vast te leggen. Bij de bruid werd geproost en ook bij de bruidegom vloeide de Whiskey al vroeg. Omdat het nog mooi droog was konden we dat allemaal buiten in prachtig ligt vastleggen. Buienradar werd non-stop in de gaten gehouden, want het enige dat roet in het eten zou kunnen gooien was het weer. Gelukkig zou het uiteindelijk droog blijven tot aan het eten, waardoor alle belangrijke momenten zonder regen vastgelegd konden worden.

Een zeer emotioneel bruidspaar zorgde voor fantastische beelden. Want waar de regen niet viel, hielden zij het bij alle belangrijke momenten niet droog. Voor mij natuurlijk fantastisch. Met veel speeches op de planning (netjes verdeeld over heel de dag) en een live muzikant (Frederique Music) had deze dag alles in zich om verwerkt te worden tot een (behoorlijk) lange film.

Een prachtige first look (met de kinderen erbij), emotionele geloftes, een hele leuke Babs (Trouwambtenaar Joyce) en dus een topfotograaf maakte deze dag voor ons echt een feestje.

Er werd gezellig geborreld, er hing een heel ontspannen sfeer en het bruidspaar genoot zichtbaar van de gasten die zich prima vermaakten. Ik kon heel goed merken dat het hún dag was, maar toch ook vooral een dag waarin het niemand aan iets mocht ontbreken. En dat datgene voor het bruidspaar de dag ook echt maakte.

Tijdens het diner werden de gasten getrakteerd op nog een live muzikant, ontzettend gezellig en leuk! Het voelde Italiaans aan, terwijl we toch echt gewoon in het boeren gedeelte van Oirschot waren. Op de video zou je dat uiteindelijk ook niet zeggen, dit kon net zo goed ergens op een wijngaard in Italië zijn, en dat maakt deze locatie zo speciaal.

Er werd geproost, gelachen, gezongen en gedanst. Allemaal gewoon aan de lange tafels, tijdens het eten. Het was een genot om naar te kijken. De vader van de bruidegom gooide er nog een mooie en vooral grappige speech uit. De alcohol vloeide rijkelijk en het werd daardoor voor iedereen nóg grappiger dan het al was.

Bij het avondfeest werd het langzaam al wat kouder, maar onder de tent leken maar weinig gasten daar last van te hebben. Wijzelf inmiddels wel, en na nog wat feestbeelden te hebben geschoten stapte wij voldaan in de auto voor een zeer kort ritje richting Best.

Muziek bij de trouwfilm
Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read