Marleen en Jacco

Wesley van Heugten Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read

Toptrouwbedrijven.nl

Recensie Marleen en Jacco

In één woord FANTASTISCH. Wesley en Kim zijn erg professioneel, je hebt niet in de gate dat ze er zijn. Zo blij dat wij hebben gekozen voor een videograaf. Ik raad iedereen Wesley aan. Zo een dag vliegt voorbij en als Wesley dan zo snel aankomt met de teaser en later met de clip en film is meer dan fantastisch. Alle details die je ziet, de muziek die hij heeft gebruik het hele complete plaatje is echt top. De liefde die Wesley heeft in zijn vak zie je echt terug. Mega bedankt voor deze onwijs fijne dag} ...

De bruid heeft vanaf het begin af aan al gezegd tegen mij, dat wanneer ze trouwt er maar één videograaf haar bruiloft mag filmen. Ik dus.

Toen zij in 2022 (eindelijk, in haar woorden) ten huwelijk werd gevraagd was dat dan ook het eerste wat werd vastgelegd. De videograaf. De datum was beschikbaar en dus boekte ze me direct. Dat daarna de locatie, de BABS en veel andere dingen nog moesten worden vastgelegd, maakte niet uit. Het belangrijkste stond.

Na veel voorpret, vooral over het feest, was het eind september 2023 dan eindelijk zo ver. De grote dag van Marleen en Jacco. Het was mij vooraf al duidelijk dat deze dag zou draaien om het feest en het samenzijn met dierbaren. De ceremonie was bijzaak.

De dag begon bij het ouderlijk huis waar het een gezellige drukke boel was, ik was bij dat ik mijn second shooter Kim weer bij had want ik kwam ogen en camera's te kort. Kinderen, ouders, zussen, vriendinnen. Alles verliep in een heerlijk sfeer. Iedereen had ontzettend veel zin in deze dag. De bruid zag er tiptop uit en bij mijn uitstapje naar de bruidegom merkte ik ook dat daar, ondanks de spanning, erg werd uitgekeken naar het feest. Vooral het feest. Die ceremonie moest maar snel achter de rug zijn.

De first look in de tuin van het ouderlijk huis van de bruid was er eentje om door een ringetje te halen. De bruid verscheen al stralend in een bocht vol groen aan aan haar toekomstige man. Met haar knappe dochtertje aan haar zijde.

We vertrokken naar de locatie waar de ceremonie en het feest werd gehouden. Aquabest. Voor mij zeer bekend terrein. En waar ik eerst nog dacht dat het wel mee zou vallen met die korte ceremonie waren we binnen 18 minuten door het verhaal heen en kon het feest beginnen. Gelukkig had ik nog net tijd genoeg om toch de mooiste plaatjes vast te leggen. Iets wat daarna ook bij de redelijk korte fotoshoot lukte.

We vertrokken weer naar binnen waar een heerlijke BBQ, mooie speeches, veel gelach en vooral een heel erg ontspannen sfeer het voorgerecht was voor wat ging komen. Het hoofdgerecht. Het Feest. Eindelijk kon de avond beginnen. De avond waar alles vanaf het begin af aan om draaide en waar alles uit de kast werd gehaald om het bruidspaar en de gasten een avond te geven om nooit te vergeten. Een jurkwissel, Django Wagner & Outsider, mijn favoriete bruiloft DJ. Lekkere hardstyle. Het leek wel een festival.

Tot in de late uurtjes knalde de steeds hardere beats door de speakers. De ietwat gefronste wenkbrauwen van de organisatie bij de voorbereidende gesprekken met Sunrise maakte plaats voor genietend personeel. Voor hun was dit ook een uniek feestje. Een feest waarbij ik en Kim ons helemaal thuis voelde. Het was fantastisch om bij aanwezig te zijn, we konden niet ophouden met het vastleggen van de artiesten en stampende menigte. Het draaide de hele dag al om dat feest. En dat feest was waar het de hele dag om had gedraaid. Wat was dat vet.

Dat ik 5 maanden later dezelfde groep weer zou tegenkomen in een, helaas, zeer droevige setting maakte deze bruiloft extra bijzonder. En extra waardevol.

Muziek bij de trouwfilm
Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read