Arie en Lindy

Wesley van Heugten Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

1 minute read
Arie en Lindy

The Perfect Wedding

Recensie Arie en Lindy

Wat het extra bijzonder maakte was dat alleen ik en de fotograaf op dat moment wisten dat de bruid een aantal weken zwanger was. Wij zouden daar tijdens de fotoshoot stiekem nog wat mee doen om zo een mooie aankondigingsfoto te kunnen verzorgen.} ...

Na twee maandjes afschakelen wat betreft bruiloften was het in maart dan eindelijk weer zo ver. De start van het bruiloftseizoen voor mij. Dit bruispaar trouwde op een dinsdag en had een intieme dag zonder al te veel eromheen. Normaal gesproken boek je mij voor minimaal 10 uur met alles er op en er aan. In dit geval (door de weeks en aan het begin van het seizoen) maakte ik een uitzondering. De aankomst, de ceremonie en de fotoshoot zou ik gaan vast leggen.

De fotograaf kende ik al van een vorige bruiloft, daarom was het in alle opzichten een lekkere opwarmer voor het trouwseizoen. Als videograaf kan ik ook in alleen deze onderdelen van de dag mijn creativiteit kwijt. Dat komt dan vooral door het gebruik van de muziek en het feit dat deze onderdelen ook wel echt een begin en een einde hebben voor een uiteindelijke video. In het kerkje in Mill vond de ceremonie plaats, de fotoshoot zou na afloop ook daar plaats gaan vinden.

Wat het extra bijzonder maakte was dat alleen ik en de fotograaf op dat moment wisten dat de bruid een aantal weken zwanger was. Wij zouden daar tijdens de fotoshoot stiekem nog wat mee doen om zo een mooie aankondigingsfoto te kunnen verzorgen.

De ceremonie werd geleid door een tante van de bruid. Zij was wel BABS, maar een soort van rustend BABS. Je kon echter merken dat ze zich helemaal had kunnen opladen voor dit moment, het was een erg leuke, vlotte ceremonie met veel persoonlijke humor gezien de relatie tot het bruidspaar. Het kerkje zat propvol, het weer zat mee. Alle facetten waren dus aanwezig voor een mooie registratie.

En dat werd het, een tevreden bruidspaar met hun trouwfilm en een zeer blije videograaf dat het seizoen weer begonnen was

Muziek bij de trouwfilm
Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read