Liza en Nick

Wesley van Heugten Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read
Liza en Nick

The Perfect Wedding

Recensie Liza en Nick

Wesley en Kim, bedankt! Na de korte kennismaking op de trouwbeurs wisten wij meteen dat wij Shoot Creative Wedding wilde inhuren voor onze bruiloft. In het gehele proces is het contact met Wesley heel erg fijn. Tijdens de bruiloft hebben wij bijna niet gemerkt dat Wesley en Kim aan het filmen waren, maar alle belangrijke momenten kwamen terug in onze lange trouwfilm! Beter kan niet. Doordat je bij Shoot Creative Wedding meerdere films krijgt, kunnen wij blijven genieten van onze bruiloft. De teaser kwam zelfs al binnen twee dagen!} ...

Op de trouwbeurs in Tilburg ontmoette ik dit stel voor het eerst. Ze bleven staan bij mijn tafeltje en wat volgde was een gezellig gesprek. Ik kon snel merken dat dit echte levensgenieters waren, zo zou hun bruiloft ook moeten worden en dat past supergoed bij mijn stijl. Ze namen dan ook vrij snel contact op voor een kennismakingsgesprek. Daar werd alleen maar duidelijker dat dit een dag zou gaan worden die echt perfect bij het bruidspaar paste. Gelukkig is dat in bijna alle gevallen zo, het is dan ook ontzettend belangrijk. Het is jullie dag, jullie moeten het fijn vinden en je comfortabel voelen bij alle geplande delen van de bruiloft.

De verrassend warme en zonnige dag begin April begon bij de bruid thuis. Een van mijn favoriete collega-beeldmaker in de vorm van fotograaf Manon Zuijderwijk was er ook bij. En om het seizoen lekker te beginnen was mijn Second Shooter (in de vorm van mijn vrouw) ook paraat. Ik liet haar achter bij de bruid voor de eerste beelden van de make-up en hair. En natuurlijk voor de details. Samen met Manon vertrok ik ondertussen richting de bruidegom. Op beide plekken viel het me op hoe ontzettend ontspannen en gezellig de sfeer was. Iedereen had er zin in en maakte zich niet druk. Dat is altijd een heerlijke sfeer om in te werken.

Terug bij de bruid was het tijd voor het moment dat de jurk aangetrokken werd. We kozen ervoor gezien de lichtinval binnen en de ruimte, om dit buiten te doen. Een goede keus want de zon viel prachtig en zacht op de jurk tegen een mooie achtergrond. Wij wisten dat de bruidegom ondertussen onderweg was en maakte ons klaar voor de first-look. Deze hadden wij weer op een mooie plek buiten bedacht waarbij we de bruidegom om lieten draaien zodat zij elkaar ook direct compleet zagen. Aantikken is leuk, maar raden we eigenlijk altijd af. Je ziet elkaars gezicht en moet daarna weer een paar stappen achteruit zetten voor het complete plaatje. Dat is voor niemand fijn.

Oirschot

De fotoshoot was bij het Oude Meer in Best, waar ik mijn second shooter al snel met Manon achterliet om alvast de camera/audio opstelling bij de laatste locatie te gaan voorbereiden. Dat was de brouwerij in Oirschot, wat echt een verrassend mooie binnenlocatie bleek. Zij hadden dit echt prachtig opgesteld en beeldtechnisch kon ik dit vanuit mooie standpunten vastleggen. De BABS had wat haast, maar door de geloftes werd het toch een mooie en persoonlijke ceremonie.

Daarna werd het pas echt genieten. Dat was ook de bedoeling. In een super ontspannen sfeer, samen met vrienden en familie de liefde vieren. Bier drinken, eten, bier drinken, lachen en bier drinken. De foto’s in de brouwerij gaven nog een mooie touch aan het geheel en na het avondeten barstte het avondfeest los. Waarna we zonder jas (jaja) naar onze auto liepen, het leek wel een mooie zomeravond. Dat was het niet, maar zo voelde het in alles wel. En dat had het bruidspaar heel goed voor elkaar gekregen.

Muziek bij de trouwfilm
Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read