Roel en Koen

Wesley van Heugten Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

1 minute read
Roel en Koen

The Perfect Wedding

Recensie Roel en Koen

Wat is het fijn om met een vakman als Wesley samen te werken, iemand die je van advies voorziet waar nodig en echt luisterd naar je wensen. Bij het kijken van de films kwamen alle gevoelens van de dag weer terug met alle daarbij behorende emoties. Echt waanzinnig goed gedaan!} ...

Bij het kennismakingsgesprek was nog niet helemaal duidelijk in welke stijl deze dag zou gaan plaatsvinden. De ene bruidegom had het Amerikaanse plaatje in zijn hoofd, waarbij ze zouden staan met de getuigen naast zich. De andere bruidegom zag eerder het traditionele Nederlandse plaatje voor zich. Uiteindelijk heb ik wat adviezen kunnen geven, ook gezien de lengte van de Nederlandse ceremonies en kozen zij (gelukkig) er voor om gewoon lekker te gaan zitten en te genieten van de ceremonie.

Huize Bergen Vught

Op de prachtige locatie Huize Bergen, waar ik graag kom, begonnen we in de ochtend met het vastleggen van de voorbereidingen van beide mannen. Het aankleden verliep in een heel relaxte sfeer en door de ruimtes waarin dit werd gedaan konden we echt prachtige plaatjes maken bij de grote raampartijen. Een bonus voor mij als videograaf omdat er weinig reistijd zat tussen de twee bruidegommen. Één gang, wel te verstaan.

De first look hadden we bedacht aan de achterkant waarbij we een horizontaal plaatje konden maken waarbij de bruidegom zijn aanstaande man nog niet kon zien, maar we ze wel beide in één beeld wisten te vangen.

De tranen, die al verwacht waren die kwamen ook. Toen de heren zich trots lieten zien aan hun ouders waren de eerste tranen nog niet opgedroogd, maar werden ze al vervangen door nieuwe. Een prachtig moment met veel oprechte, pure emotie.

De fotoshoot vond plaats op het terrein van Huize Bergen, dat zich hier perfect voor leende. Veel mooie plekjes waardoor je toch steeds een andere (nog mooiere) achtergrond had.

De eerste gasten verzamelde zich al voor de ceremonie, die geleid werd door een hele gezellige Babs, waarbij je haast zou vergeten dat het een gemeentebabs was. Ze na ruim de tijd en wist de gevoelige snaren met humor en fijne woorden te raken.

Tijdens de borrel waren er een aantal mooie speeches, zoals altijd weer perfect op beeld (en geluid) vastgelegd omdat ze netjes van te voren bij me bekend zijn. Ik kan niet genoeg benadrukken hoé belangrijk dit is voor het eindresutlaat. Gelukkig gaat dat eigenlijk altijd goed.

Een lekkere crewmaaltijd voor ons, terwijl de gasten genoten van hún diner en de nodige speeches was het volgende dat op het programma stond. Het weer had de hele dag mee gezeten, maar vond het genoeg op dat moment. Terwijl de regen met bakken uit de hemel kwam, begaven de gasten en avondgasten zich naar de zaal waar het feest zou gaan losbarsten.

Een openingsdans en enkele voordrachten (ofwel 'stukjes') later stapte ik weer voldaan in de auto. Dit was me het dagje wel. Prachtig om dit koppel zo gelukkig en dankbaar te zien

Muziek bij de trouwfilm
Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read