Kim en Tomy

Wesley van Heugten Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read
Kim en Tomy

The Perfect Wedding

Recensie Kim en Tomy

Wesley is een heel fijn en positief persoon. Hij kwam op kennismaking en de klik was er meteen! Hij is open en denkt mee. De communicatie was tussendoor ook prettig. Hij is duidelijk en deelt de nodige informatie. Zodra je vragen hebt, kun je hem altijd benaderen. Op de dag zelf was hij ook enthousiast en dacht mee naar ideeën als het soms even iets anders moest. Hij heeft alles super mooi vastgelegd en hierdoor verschillende mooie video’s kunnen maken van onze geweldige dag! Hij vraagt welke nummers je wil bij de video. Wij hebben hem de vrije hand gegeven en dit heeft hij mooi gedaan, het past bij ons. De video’s zijn prachtig in elkaar gezet en zo kijken wij met een grote glimlach terug op onze prachtige dag!} ...

Wat een lol had ik met dit bruidspaar bij de kennismaking. We hebben heus wel serieus gebabbeld. Maar ook ontzettend veel gelachen. Dit koppel zei dan ook vrijwel direct JA. Ook al was de locatie op dat moment nog niet helemaal zeker.

Zij kwamen mij op het oog door een bruiloft van een (oud)collega in 2018. Zo zie je hoe ver dat eventueel nog reikt. Vanaf dat moment wist de bruid in ieder gaval al, dat als ze zou gaan trouwen, dan moet ik Wesley hebben. De bruidegom vond alles prima, wat een heerlijk relaxte gast. Ik voelde direct de klik en we praatte over van alles, soms ook over de bruiloft.

Uiteindelijk bleek de locatie (of eigenlijk meervoud) gekozen. We zouden de dag beginnen bij de bruid thuis, terwijl de bruidegom zich in de winkel waar hij zijn pak had gekocht zou gaan klaarmaken. Beide in het mooie Asten.

Villa Pardoes Gemert

De ceremonie zou plaats vinden in het mooie Villa Pardoes, in Gemert. We zouden onderweg ook nog een mooie First Look doen waarna de fotoshoot zou gaan plaats vinden. ZOU... Helaas gooide het weer flink roet in het eten, hoewel de fotograaf en ik nog even hadden gecheckt of het in het bos zelf misschien minder hard zou regenen. Dat was niet het geval. We schakelde snel en besloten voor (en met) het bruidspaar dat het beter zou zijn om alles dan maar bij de locatie van de ceremonie te doen. De first look in de hal, de foto's in de grote suite waar ze die nacht ook zouden slapen. Dat bleek helemaal niet zo'n verkeerd idee, het licht was mooi, de grote ramen in de suite deden hun werk. We konden het afvinken.

BABS Marieke Zantingh

De ceremonie werd geleid door een van mijn favoriete Babsen, Marieke Zantingh. Zij maakte er echt weer een feestje van, met veel humor en ontzettend rake woorden. Het bruidspaar en de gasten genoten zichtbaar. De ringen werden gebracht door het zoontje van het bruidspaar in een op afstand bestuurde bolide, hilarisch. Dat wagentje zou 's avonds ook nog een keer terugkomen. Daar keek ik al naar uit.

Omdat het weer nog steeds niet echt (of echt niet) wilde meewerken, maakte we de groepsfoto's uiteindelijk na wat verbouwingen ook binnen en werd er lekker geborreld.

KOKS Gemert

We verplaatsten ons naar de locatie van het diner en het feest. Een heerlijke BBQ stond op ons te wachten en het bruidspaar werd vermaakt met speeches en zang. Wij namen vast een kijkje in de feestzaal die werkelijk prachtig was. Veel ruimte, splinternieuw en een grote dansvloer. Dat dit nodig was, werd die avond ook wel snel duidelijk want er waren nogal wat optredens gepland. Turbo Team, Tiago Da Silva en Wilbert Pigmans lieten het publiek compleet los gaan. Tussendoor zorgde de DJ er voor dat de dansvloer niet leeg liep, het was echt een spetterend feest. Ik was (zoals zelden) geboekt tot het einde vanwege de optredens. Maar het was het waard.

Totaal gesloopt maar met een grote glimlacht op mijn gezicht liet ik Gemert achter me.

Muziek bij de trouwfilm
Wesley van Heugten

Wesley van Heugten

2 minute read